0031-622500302

Type bewerking
Plaats
Soort onroerend goed
Slaapkamers
Prijs
Gebied
Uitzicht
Bebouwing
Perceel

Over TopVillas Moraira

Tijdens mijn jeugd kwam ik al regelmatig aan de Costa Blanca met mijn ouders omdat zij hier een vakantiewoning hadden. Na jarenlang diverse mooie reizen over de gehele wereld gemaakt te hebben, kwam ik met mijn gezin opnieuw in Spanje aan de Costa Blanca terecht. We voelden ons er meteen thuis en wij besloten om hier onze eigen stek te laten bouwen. Een droom die uitkwam. Een droom die vele mensen koesteren. Door het hele proces van aankoop bouwgrond, architect, bouwvergunning en nieuwbouw zijn we na zorgvuldig overwogen te hebben in contact gekomen met een gerenommeerd Spaans bouwbedrijf die net als ik dezelfde opvatting hanteert: Een woord is een woord.

Door de jaren heen zijn de contacten met diverse partijen alleen maar sterker geworden. Doordat ikzelf nogal perfectionistisch ben, heb ik een team van mensen om me heen gecreëerd die net als ik een Noord-Europese werkwijze hanteert. Alles loopt volgens afspraak en indien er zich problemen voordoen, worden deze opgelost, ook wanneer de woning al opgeleverd is.

Na een aantal jaar hebben wij besloten om van Moraira onze woonplaats te maken en zijn wij opnieuw met hetzelfde bouwbedrijf de verbouwing van onze woning gaan realiseren.

De eerdere ervaringen waren zo positief dat wij opnieuw voor ditzelfde bedrijf gekozen hebben.

Omdat Spanje voor mij altijd als een thuisland voelde heb ik me de Spaanse taal al snel machtig gemaakt. De Spaanse cultuur en vooral de Spaanse bevolking is vooral wanneer u de taal kent een zeer sociaal volk dat veel waarde hecht aan een persoonlijke behandeling. Op die manier wil ik mij dan ook graag onderscheiden van de andere makelaars. Een persoonlijk contact met de klant en een uiterst professionele begeleiding van A tot Z. Omdat ikzelf in Moraira woon kan ik het gehele proces voor u opvolgen en u regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen van het proces. De begeleiding houdt dus niet op nadat de handtekeningen gezet zijn.

Via mij kunt U gestructureerd aan uw huizenjacht beginnen en heeft U toegang tot de volledige vastgoedmarkt! Mijn begeleiding is geheel kosteloos, dus contacteer me vrijblijvend zodat ik u kan helpen uw droomhuis onder de zon te vinden!

 

Samen gaan we ervoor!

KIDchen Concept

 

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie