Over TopVillas Moraira

Hoe het allemaal begon:

Sinds een aantal jaar woon ik met mijn gezin in Moraira, Spanje. Tijdens de zoektocht naar ons droomhuis en het vinden van een betrouwbare partij die ons op de juiste manier kon begeleiden liepen wij zelf tegen een aantal zaken op. De makelaardij in Spanje is een vrijgevestigd beroep, er is een gigantisch aanbod makelaars en daarnaast een overweldigend aanbod op de huizenmarkt. Voor u als koper niet altijd even overzichtelijk! 

Daarom besloot ik TopVillas Moraira op te richten. Hiermee begeleid ik als tussenpersoon de kopers die via de website of uit mijn eerdere relaties met hun zoektocht naar een geschikte woning in dit prachtige gebied.

Tijdens mijn jeugd kwam ik al regelmatig aan de Costa Blanca met mijn ouders omdat zij hier een vakantiewoning hadden. Na jarenlang diverse mooie reizen over de gehele wereld gemaakt te hebben, kwam ik met mijn gezin opnieuw in Spanje aan de Costa Blanca terecht. We voelden ons er meteen thuis en wij besloten om hier onze eigen stek te laten bouwen. Een droom die uitkwam. Een droom die vele mensen koesteren. Door het hele proces van aankoop bouwgrond, architect, bouwvergunning en nieuwbouw zijn we na zorgvuldig overwogen te hebben in contact gekomen met een gerenommeerd Spaans bouwbedrijf die net als ik dezelfde opvatting hanteert: Een woord is een woord.

Door de jaren heen zijn de contacten met diverse partijen alleen maar sterker geworden. Doordat ikzelf nogal perfectionistisch ben, heb ik een team van mensen om me heen gecreëerd die net als ik een Noord-Europese werkwijze hanteert. Alles loopt volgens afspraak en indien er zich problemen voordoen, worden deze opgelost, ook wanneer de woning al opgeleverd is.

Omdat Spanje voor mij altijd als een thuisland voelde heb ik me de Spaanse taal al snel machtig gemaakt. De Spaanse cultuur en vooral de Spaanse bevolking is vooral wanneer u de taal kent een zeer sociaal volk dat veel waarde hecht aan een persoonlijke behandeling. Op die manier wil ik mij dan ook graag onderscheiden van de andere makelaars. Een persoonlijk contact met de klant en een uiterst professionele begeleiding van A tot Z. Omdat ikzelf in Moraira woon kan ik het gehele proces voor u opvolgen en u regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen van het proces. De begeleiding houdt dus niet op nadat de handtekeningen gezet zijn.

Via mij kunt U gestructureerd aan uw huizenjacht beginnen en heeft U toegang tot de volledige vastgoedmarkt! Mijn begeleiding is geheel kosteloos, dus contacteer me vrijblijvend zodat ik u kan helpen uw droomhuis onder de zon te vinden!

 

Samen gaan we ervoor!

KIDchen Concept

 

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie