Verkoop. Stadswoning in Teulada

132 m2
3
2
pin img Teulada, Moraira Stadswoning - VBS7820 180.000
Over deze eigenschap
Dit is de tweede fase van 26 herenhuizen in aanbouw. De ligging is uitstekend want het is in het centrum van Teulada vlakbij de voetbalvelden. 
Twee types zijn beschikbaar: 
Type 1 heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers
Type 2 heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, 1 doucheruimte en een gastentoilet
Teulada behoort tot dezelfde gemeente als Moraira. Teulada is een typisch Spaanse gemeente met een levendig centrum waar je alles vindt voor je dagelijkse behoeften. Het is maar een klein eindje rijden naar Moraira waar je het strand, de jachthaven en vele bars en restaurants hebt. 
Deze geschakelde huizen zijn modern van binnen, maar hebben een traditionele flair. Elk huis heeft 4 niveaus. Op het laagste niveau is een garage voor een auto. Een interne trap leidt naar de hoofdverdieping. Hier vindt u de woon-eetkamer, een aparte keuken en gastentoilet. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot een overdekte porche (7,5 m2). Op de tweede verdieping bevinden zich 3 tweepersoons slaapkamers. Twee daarvan hebben een en-suite badkamer. Op de bovenste verdieping bevindt zich een opslagruimte en een dakterras van 13 m2.
Aluminium ramen en luiken, pre-installatie van aircon en hoge kwaliteit tegels.
De 3-bed woningen hebben een prijskaartje van 180.000 euro en de 4-bed woningen worden verkocht voor 229.000 euro.
Toon meer
Kenmerken
  • Type:Stadswoning
  • Slaapkamers:3
  • Stad:Teulada
  • Badkamers:2
  • Gebied:Moraira
  • Bebouwing:132 m2
VRAAG NU INFORMATIE AAN

*Deze informatie is onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. Het aanbod kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. De prijs is exclusief de kosten van de aankoop.

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie