Unieke finca met adembenemend panoramisch zeezicht

517 m2
8.000 m2
4
5
pin img Benissa, Finca - VB626 3.250.000
Over deze eigenschap

Prachtige finca te koop in Benissa.

Deze prachtige finca kan eigenlijk alleen worden geschreven als het absolute paradijs, een oasis van luxe gelegen op een groot privé vlak perceel met adembenemend panoramisch uitzicht op de Mediterraanse Zee.

De unieke finca is volledig gerenoveerd op zeer hoog niveau en tot in de perfectie gemeubileerd.

Ingang via de grote poort naar de indrukwekkende oprit en naar het grote bestrate gedeelte met ruime parkeerplaats voor veel auto's.

Hier is er toegang naar de interne dubbele garage en naar de hoofdingang die toegang geeft naar de grote entree die weer toegang geeft naar nog een hal.

Grenzend aan de hal vinden we grote slaapkamers die elk een kleedruimte en ensuite badkamer hebben.

Verder naar de hal bevindt zich een grote douche en toegang naar de accomodatie in de absoluut fantastische kleine toren . Hier vinden we een knusse woonkamer met toegang naar een zomerkamer die uitzicht heeft op de tuin en op de zee. In de toren is er ook toegang naar de enige tweede verdieping van de woning daar 90% van de woning zich op 1 niveau bevindt hetgeen voor een gemakkelijke toegang zorgt door de gehele woning. Op deze tweede verdieping vinden we de master bedroom, grote ensuite badkamer en Juliet balkon en nog een dakterras. Beide hebben panoramisch uitzicht op zee en op het landschap.Bij het verlaten van het gedeelte in de toren, vinden we nog een slaapkamer met ensuite badkamer. Verder naar beneden naar de hal bevinden zich een ruime woonkamer en eetkamer. De woonkamer heeft en traditionele open haard en een verhoogde eetkamer met toegang naar de grote op maat gemaakte keuken met een grote ingebouwde pantry die toegang heeft naar een tweede grotere eetkamer ideaal voor grote familiebijeenkomsten en naar een klein kantoor.Het grote ovale 12 x 8 m zwembad ligt in het midden van de woning. Hier vinden we ook nog een eetgedeelte en bargedeelte binnen de veranda's die het zwembad omgeven.De tuinen zijn prachtig aangelegd en geven een weelderige Mediterraanse sfeer verdeeld over 8000 m2 hetgeen totale privacy en rust verschaft. Er zijn veel schaduwrijke gedeelten op het perceel ideaal om buiten te eten en buiten te genieten.Extra's: unieke privacy en afgeschermde plek, gerenoveerd op zeer hoog niveau, overal marmeren vloeren, panoramisch uitzicht op zee, grote kamers, zwembad op binnenplaats, dubbele beglazing, zonnepanelen, wijnkelder, waterdeposito (35.000 liter), dubbele garage, workshop, airconditioning, nieuw aangelegd kunstgras met pitch en putt gedeelte, aparte fruitboomgaard, op het zuiden gericht, pizzaoven buiten, irrigatiesysteem in de tuin, dichtbij voorzieningen.Dit is echt een unieke en spectaculaire woning en moet worden gezien om de woning, lokatie en omgeving te kunnen waarderen.  

Toon meer
Kenmerken
 • Type:Finca
 • Slaapkamers:4
 • Stad:Benissa
 • Badkamers:5
 • Keuken:Amerikaanse keuken
 • Uitzicht:Zeezicht
 • Kavelgrootte:8.000 m2
 • Bebouwing:517 m2
 • Verwarming:Centrale verwarming
 • Zwembad:Privé
 • Opslag:Ja
 • Garage:Ja
 • Airconditioning:Ja
 • Parking:Ja
VRAAG NU INFORMATIE AAN

*Deze informatie is onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. Het aanbod kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. De prijs is exclusief de kosten van de aankoop.

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie