Restaurant te koop naast de golf van San Jaime met de mogelijkheid om het om te bouwen tot een prachtig hotel.

335 m2
1.319 m2
pin img Benissa, San Jaime Restaurant - VB866 750.000
Over deze eigenschap

Bent u op zoek naar een goede investering, waarbij u een vergund restaurant koopt met de mogelijkheid om het om te bouwen tot een mooi hotel, dan is dit de perfecte kans waar u naar op zoek bent. Gelegen net naast de prachtige golfbaan van de urbanisatie San Jaime Benissa, wat het een unieke locatie maakt voor een restaurant of hotel.

Het bestaande restaurant bestaat uit één niveau. Buiten vindt u een groot terras omgeven door een haag omzoomd met planten, waardoor een aangename sfeer ontstaat. Bij binnenkomst in het restaurant vindt u een grote bar met toegang tot de keuken en een aparte ruimte die gebruikt kan worden voor evenementen of vergaderingen. Het restaurant zelf heeft voldoende ruimte om een groot aantal mensen te ontvangen en beschikt ook over sanitaire voorzieningen.

Het perceel waarop het restaurant is gevestigd, biedt de mogelijkheid om er een hotel op te bouwen. Op het perceel is een hotel gepland in mediterrane stijl, bestaande uit 10 kamers met elk hun eigen badkamer en bijna allemaal met hun eigen terras.

Bestaande uit 3 verdiepingen, op de begane grond bevindt zich de garage met ruime parkeergelegenheid, installatie- en opslagruimten, recreatieruimte voor gasten en lift. Van hieruit is er ook toegang tot het zwembad en het terras.

Op de eerste verdieping vinden we in totaal 9 hotelkamers met elk een eigen badkamer, en een ontvangstruimte. Op de bovenste verdieping vinden we nog een ruime hotelkamer met een eigen badkamer en terras. Er is ook een grote ontspanningsruimte met keuken/bar, verschillende toiletten en een mooi terras met uitzicht op de golfbaan van San Jaime. * Deze plannen en infographics zijn informatief en het proces en de bouw is niet inbegrepen in de prijs.

Dit is een prachtige kans, dus aarzel niet om een afspraak met ons te maken voor een bezichtiging.

Toon meer
Kenmerken
  • Type:Restaurant
  • Stad:Benissa
  • Gebied:San Jaime
  • Uitzicht:Open
  • Kavelgrootte:1.319 m2
  • Bebouwing:335 m2
VRAAG NU INFORMATIE AAN

*Deze informatie is onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. Het aanbod kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. De prijs is exclusief de kosten van de aankoop.

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie