Finca te koop aan de prachtige kust van Benissa

174 m2
19.500 m2
3
2
pin img Benissa, Finca - VB01031 475.000
Over deze eigenschap

Finca te koop in Benissa Costa.

Als je ooit hebt gedroomd van de Mediterrane levensstijl omringd door het majestueuze platteland en het bezitten van je eigen stukje paradijs, dan is deze woning voor jou. Met bijna 20.000 m2 landbouwgrond die meer dan 100 sinaasappelbomen, 65 amandelbomen en olijfbomen produceert. Allemaal bewaterd door een volledig functionerende waterbron die al het land en de finca van water voorziet.

Via de lange inrit komen we bij de automatische traditionele houten poort naar de parkeerplaats aan de voorkant en bij de tuin. Hier ligt een nieuw modern zwembad met een terras. Ook vinden we een buitendouche met warm/koud water en een grote opslagruimte.

De woning is een typische finca met een prachtige naya/veranda aan de voorkant van de woning die schaduw verschaft, de finca heeft nl. een zuidelijke ligging. Ook vinden we een bbq-gedeelte met nog een ruimte om te eten onder een grote boom.

Ingang naar de woning naar de mooie eetkamer die naast de volledig uitgeruste keuken ligt. De woonkamer is een gezellige ruimte met een open haard. Grenzend aan de woonkamer ligt de master bedroom met een grote en-suite douche en kleedruimte. Er zijn ook openslaande deuren die toegang geven tot het terras aan de achterkant.

Op hetzelfde niveau vinden we een bibliotheek/studeerkamer en nog een douche. 

Op de bovenste verdieping liggen twee slaapkamers.

Dit is een mooie finca die volledig gerenoveerd is op hoog niveau.

Terwijl je over de lange oprit en door de automatische traditionele houten poorten naar de voorparkeerplaats en de tuin rijdt. Hier hebben we een nieuw modern zwembad en een terras. Een warme en koude douche en een grote berging.

De accommodatie is een typische Finca met een prachtige Naya aan de voorzijde van het pand die schaduw biedt voor de zon op het zuiden. Er is ook een aangelegen BBQ ruimte met een verdere eethoek onder een grote Johannesbroodboom.

Bij het betreden van het woning, is er een mooie eetkamer die naast de volledig ingerichte keuken ligt.  De lounge is een gezellige ruimte met haardvuur. Buiten de lounge bevindt zich de Master slaapkamer met een grote eigen doucheruimte en kleedkamer. Er zijn ook dubbele deuren die toegang bieden tot het achterste terras.

Op hetzelfde niveau is er een bibliotheek/ studeerruimte samen met een gastendouche.

Op de tweede verdieping, zijn er twee logeerkamers.

Dit is echt een mooie Finca die volledig is gerenoveerd tot een hoge standaard.

Extra:

Dubbele beglazing
Waterput
Elektriciteit
Carport
Privacy
19.500m2 land
Zuidelijke ligging
Volledig gerenoveerd
Open haard
Internet

Toon meer
Kenmerken
 • Type:Finca
 • Slaapkamers:3
 • Stad:Benissa
 • Badkamers:2
 • Keuken:Aparte keuken
 • Uitzicht:Open
 • Kavelgrootte:19.500 m2
 • Bebouwing:174 m2
 • Verwarming:Houtkachel
 • Zwembad:Yes
 • Parking:Ja
VRAAG NU INFORMATIE AAN

*Deze informatie is onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. Het aanbod kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. De prijs is exclusief de kosten van de aankoop.

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie