Over mij
Walter

Makelaars in Moraira, Costa Blanca, Spanje

Walter, uw aankoopmakelaar aan de Costa Blanca Noord, Spanje.

Zoals velen met mij, wenste ik al een lange tijd een eigen plek aan de Middelandse Zee. Na diverse malen de verschillende costa’s van Spanje bezocht te hebben viel mijn keuze op de Costa Blanca Noord, een uitzonderlijk gebied.
Wat ik zelf erg belangrijk vond bij mijn zoektocht is dat er naar de klant geluisterd wordt en dat de makelaar opkomt voor de belangen van de klant. Vanuit deze insteek wil ik dan ook graag mijn persoonlijke en toegewijde diensten aan potentiële kopers op zoek naar onroerend goed aanbieden. Daarbij wil ik u laten profiteren van mijn goede en betrouwbare relaties die ik door de jaren zorgvuldig om me heen heb opgebouwd. Voor elk aspect wat bij de aankoop of realisatie van uw droomwoning speelt, zal ik u persoonlijk begeleiden d.m.v. mijn samenwerking met banken, advocaten, notarissen en aannemers.
Ik kijk ernaar uit om u van dienst te kunnen zijn en u te mogen ontmoeten voor een persoonlijke kennismaking. Ook na de verkoop kunt u op mij rekenen als u tegen zaken aanloopt waarvoor u hulp nodig heeft.

Kunt u uw ideale thuis niet vinden?

Neem contact met mij op en ik zal al mijn middelen tot uw beschikking stellen.

Contact met Walter Poppelaars

Stuur het volgende formulier op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie