Immobilien-Blog

Waarom liggen de huizenprijzen in Moraira hoger dan elders aan de Costa Blanca?

Aangezien TopVillas Moraira veel eigendommen te koop heeft in en rond Moraira vonden wij het een goed idee om eens uit te leggen waarom de huizenprijzen in deze streek hoger liggen dan elders aan de Costa Blanca.

Volgens een recent artikel in Costa News is Moraira een van de meest gewilde plaatsen aan de Costa Blanca met huizenprijzen die ver boven het regionale gemiddelde liggen. In dit artikel wordt Moraira ook wel de "Valenciaanse Gouden Mijl van de woningm...

Lees verder

De impact van de nieuwe Spaanse hypotheekwet

Het afsluiten van een hypotheek in Spanje kan soms een complex en tijdrovend proces zijn. Laat je hierdoor niet afschrikken. Met een goede voorbereiding en begeleiding door een Spanje hypotheekspecialist is een hypotheekaanvraag in Spanje goed te doen. Toch is het goed om je in te lezen. In dit artikel tref je de belangrijkste wijzigingen aan met betrekking tot de nieuwe hypotheekwet en een aantal tips.

Spanje zit duidelijk in de lift en dat zien we niet alleen aan de stijgende...

Lees verder

Hoe betaal je de koopsom bij de notariële overdracht?

Hoe betaal je de koopsom bij de notariële overdracht?

 

De betaling bij de overdracht.

Veel dingen bij de aankoop van een huis in Spanje lopen anders dan bij de aankoop van een huis in Nederland of België. De betaling bij de overdracht is er één van.

De Nederlandse of Belgische notaris.

In Nederland en België maak je een dag voor de overdracht de koopsom ...

Lees verder

Voorkomen is beter dan genezen

Top 5 meest gemaakte fouten bij de aankoop van een huis in Spanje.

1. De eerste aanbetaling te snel doen.

Voordat je een eerste betaling richting de verkopende partij doet, moet je er zeker zijn dat je alles wat je graag zou willen, hebt uitonderhandeld. Als je eenmaal hebt aanbetaald, krijg je dingen minder makkelijk gedaan van de verkoper. De verkoper heeft dan al een deel van de koopsom in zijn b...

Lees verder

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie