Topvillas Moraira voor al uw nieuwbouw of verbouwingen.

De droom van vele mensen. Een schitterende villa voorzien van alle gemakken op een prachtige plek met ook nog eens een geweldig klimaat. Wanneer dit financieel voor u weggelegd is, weerhoudt het toch nog vele mensen om de stap te nemen om dit te realiseren. Meestal komt dit door het gebrek aan vertrouwen in de personen waarmee u uw droomhuis kunt realiseren.

Uit eigen ervaring kan ik u garanderen dat met het netwerk van vakmensen waarmee Topvillas Moraira werkt dit geen onbegonnen werk is. Toen ik samen met mijn gezin de stap nam om een perceel te kopen en daarop ons droomhuis te bouwen met deze bekwame vakmensen voelde dat vanaf het eerste contact goed.  Het is mogelijk om alles in een contract vastleggen, maar het belangrijkste blijft dat degene waarmee u het bouwproces aangaat, vakkundig en betrouwbaar is. Dit gerenomeerde bouwbedrijf wat al tientallen jaren bestaat levert degelijk werk, komt zijn afspraken na en kan u goed adviseren.

Onze persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat u in contact komt met de beste architecten, dat de bouwvergunning op redelijke termijn afgegeven wordt en u geadviseerd wordt m.b.t. de mogelijke bouwstijlen, bouwmaterialen en afwerking tot in het kleinste detail. Doordat ik meerdere malen een woonhuis heb laten bouwen, weet ik inmiddels waar de problemen zich eventueel voor kunnen doen. Deze kennis wil ik dan ook graag met u delen.

Vanwege onze verhuizing naar Spanje hebben wij onze vakantiewoning door middel van een ingrijpende verbouwing weten te transformeren naar een woning voor permanent verblijf met alle bijbehorende gemakken. Door met dezelfde mensen dit te realiseren is nu niet meer te zien dat de woning ingrijpend verbouwd is en lijkt het zo, dat de woning van het begin af zo ontworpen is. Dit alles zonder veel frustraties en teleurstellingen.

Belangrijk hierbij is dat ik door mijn permanent verblijf in Spanje het hele proces op de voet kan volgen en bij eventuele problemen of onduidelijkheden direct in staat ben om dit met u te communiceren en te weerleggen bij het bouwbedrijf. Op deze manier wordt voorkomen dat u bij een volgend bezoek een onaangename verassing treft.

Wanneer u een bestaande woning bezit of onlangs aangeschaft heeft en deze niet geheel aan uw woonwensen voldoet kan een verbouwing of renovatie de oplossing zijn.

Vaak zijn in deze regio te renoveren woningen aantrekkelijk geprijsd en bevinden zij zich op zeer goede locaties, maar is de woning verouderd qua uitstraling en uitrusting.

Wanneer je creatief omgaat met de te renoveren woning kan met een geringe investering de woning verbouwd worden naar de hedendaagse maatstaven met alle bijbehorende gemakken. Net als bij nieuwbouw kan ik het gehele traject voor u opvolgen vanaf het ontwerp van de architect tot en met het opleveren van de aangepaste woning.

Doordat ik de Spaanse taal beheers en met de juiste mensen werk, kan ik uw ogen en oren ter plaatse zijn en kunt u met een gerust hart dit project in een ander land laten uitvoeren.

Samen met Topvillas Moraira kunt u uw droomvilla bouwen!

Vind hier de beste nieuwbouw villa's in Moraira

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie